יום שלישי, 1 באוקטובר 2019

שמירת הכשרות בשירות בתי הסוהר - סעיף 3



אחריות רב ביס"ר בתחום הכשרות

סעיף 3. כל רב יפעל לשמירה על הכשרות ביחידתו. להלן תחומי אחריותו:

א. הקפדה ואכיפת איסור הבישול והאפיה החלבית במטבחי שב"ס.

ב. אפיון ארוחות המוגשות במטבח:

ארוחת בוקר חלבית.
ארוחת צהרים בשרית.
ארוחת ערב "בחזקת בשרית" .

ג. חובת הפרדה וסימון כלים בשריים, חלביים וסתמיים, וכן כלים הנמצאים במטבחים שאינם כשרים.

ד. ניקוי ירקות וברירת קטניות.

ה. הפעלת מערך אפיה סתמית.

ו. קבלת מזון בשנת השמיטה.

ז. ניהול מערך הכשרות היחידתי בתחום: הדרכות עפ"י תוכנית, ביקורות, דיווח וניהול יומן כשרות.

ח. רב היחידה יישם הנחיות הקשורות לשמירת הכשרות בשבת ויסתייע בסוהרים "נאמני כשרות" או במשגיח כשרות-אזרח, לטובת פיקוח הכשרות במטבחים במהלך השבת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה